Welkom, bezoeker! [ Registreer | Login

€ 0

wie wil mij naakt fotograferen en vernederen?

  • Provincie: Noord-Holland
  • Land: Nederland
  • Postcode: 1111am
  • Geplaatst: 23/08/2020 08:29
  • Verloopt op: Deze advertentie is vervallen
20191211-092204
20191217-09314720191208-093857 - kopiemet een stok in mijn anus 2 - kopieNAAKT IN EEN TOILETRUIMTE MET MIJN BILLEN WIJD EN MIJN ANUS GETOOND

Omschrijving

IK BEN EEN SLAAF EN MOET VERNEDERD WORDEN.

Mijn beulen eisen van mij dat ik me voorstel en beschrijf wat je allemaal met mij kunt doen als slaaf: Ik ben Peter van Buren en ik ben een slaaf die vernederd moet worden, door me
VOLSLAGEN NAAKT
te moeten laten bekijken en allerlei vernederende opdrachten die mijn beulen mij geven uit te voeren en zij fotograferen mij en maken filmpjes die ik dan zelf van teksten moet voorzien en dan zelf op het internet moet zetten en soms zelfs aan vrienden, bekenden of familieleden moet sturen op straffe van nog ernstigere vernederingen.
Zo moet ik mij vaak buiten in het openbaar helemaal uitkleden en me zo naakt laten bekijken door voorbijgangers die dan ook opdrachten geven hoe ik naakt moet staan, lopen of liggen en foto;s mogen maken. Ook laten ze me in allerlei gebouwen naakt rondlopen en poseren met het risico betrapt te worden, zelfs op een vliegveld ontkwam ik er niet aan spiernaakt in de toiletruimte te moeten poseren en zelf foto’s te maken en die te sturen naar mijn beulen.
Verder hebben ze me vaak spiernaakt auto laten rijden, liefst op wegen zonder middenberm zodat het tegemoet komend vrachtverkeer me naakt kan zien zitten en als er een webcam aan boord is genieten mijn beulen dubbel, terwijl zeker in het buitenland bij de tolwegen foto’s gemaakt worden en daar sta ik dus ook op. Zo ook op elk industrieterrein hangen bewakingscamera’s en als ik dan naakt poseer word ik gefilmd foor die camera’s en kan de bewaking mij dus bekijken. Het ging zelfs zo ver dat ik naakt op een auto moest poseren en later zelfs een auto in de uitlaat moest neuken., Vanzelfsprekend willen ze mijn geslachtsdelen al of niet met afgestroopte voorhuid bekijken en moet ik mijn anus uitgebreid en wijd open aan hen laten zien en ook die foto’s gaan het internet op. Ik ben dus gewoon hun SLAAF die altijd : SPIERNAAKT vernederd moet worden.

184 total views, 1 today

  

Listing ID: 5515f420cd853f01

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gesponsorde links

Blog categorien

  • Geen categorieën